top of page

VILLKOR, FRAKT OCH RETUR

Tack för att du visar intresse för våra produkter.  I texten nedan finner du de villkor som gäller för ditt köp samt vilka rättigheter du har. Vid eventuella frågor är det bara att kontakta oss, så förklarar vi om något är otydligt för dig som kund. Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp!

Köpvillkoren gäller när du som kund gör din beställning från Ewa Roslin AB med organisationsnummer 559140-9403. När du tar emot en orderbekräftelse från oss betyder det att din beställning har accepterats och att du ingår ett köpavtal (se allmänna rekommendationer för köpavtal på internet). Vi rekommenderar dig att spara orderbekräftelsen för eventuell framtida kontakt med oss.
Du kan ångra din order inom 24 timmar. Det kan du göra genom att kontakta oss via e-post. info@handkramat.se.

FRAKTVILLKOR

Vi använder oss än så länge av Post Nord och skickar din order inom 1-2 arbetsdagar. Detta gäller privatperson. För företagskunder använder vi oss av DHL eller Schenker. Leveranstid kan variera beroende på var i landet du bor och hur DHL/Shcenker lägger sin utkörning. Fraktpriser gäller per vikt för både privat- och företagskund. Som privatkund du har en reducerad fraktkostnad inom Sverige och betalar från 35 SEK. Vi arbetar för att kunna sänka våra fraktkostnader så snart vi får fördelaktigare avtal. Eventuell retur betalas alltid av kund. 

BETALNINGSMETOD SAMT PRISER

Vi använder oss av Wix webbshop och där accepteras betalning med kort eller betalning via PayPal. De priser som finns angivna på Webbplatsen gäller för beställningar som har lagts på Webbplatsen. Alla priser på webbplatsen är inklusive moms och är angivna i svensk valuta. För företags- och avtalskunder gäller återförsäljarpris. Vänligen kontakta oss för mer information. info@handkramat.se

RETURPOLICY

Du har 14 dagar på dig att returnera en order efter att du tagit emot den.

Upplever du att varan inte motsvarar de förväntningar du har kan du kontakta oss inom 14 dagar innan du skickar tillbaka varan.

Du står för returkostnaden om inget annat är överenskommet.

Observera att varan EJ får vara använd vid retur.

Har du frågor om vår returpolicy kan du alltid kontakta oss på info@handkramat.se 

Vid eventuell retur, gör så här:

  • Vill du returnera en vara, mejla oss ditt namn, din adress, e-postadress samt orsak.

  • Skicka varorna som ska returneras inom 14 dagar från det att du fått varan om inget annat bestäms.

  • Vi rekommenderar att du skickar produkterna väl förpackade, i gott skick och i sin ursprungliga förpackning.

  • Om en returnerad vara fraktas internationellt, märk paketet med "RETURNED GOODS" för att undvika tullavgifter. Vi ansvarar inte för eventuella tullavgifter på försändelsen.

  • Om inget annat överenskommits kommer återbetalningen ske genom samma betalningssätt som du först gjorde köpet med.

  • Om varan är använd eller skadad förbehåller vi oss rätten att dra av värdeminskningen från återbetalningssumman.

bottom of page